ZTrade logo
Η MetricTrade κατασκευάζει λογισμικό για την παρακολούθηση των Χρηματιστηρίων Αθηνών, Κύπρου και ξένων αγορών.
Από το 2001 παρέχει τις υπηρεσίες της σε τράπεζες, χρηματιστηριακές, επαγγελματίες χρηματιστές και επενδυτές για προσωπική χρήση.
Το κύριο προϊόν της MetricTrade είναι η πλατφόρμα συναλλαγών και παρακολούθησης των αγορών ZTrade.
16 από τις 26 εταιρίες χρηματιστηραικές εταιρείες μέλη του ΧΑ στην Ελλάδα (62%), χρησιμοποιούν καθημερινά το ZTrade για πελάτες, υπαλλήλους και συνεργάτες τους.
Για περισσότερα από 20 χρόνια, παραμένει η πιο δημοφιλής πλατφόρμα συναλλαγών μετοχών στην Ελλάδα, χάρις στις δυνατότητες ανάλυσης μετοχών, την ακρίβεια, την πληρότητα των δεδομένων, την υψηλή διαθεσιμότητα την αξεπέραστη ταχύτητα απόκρισης και την απεριόριστη υποστήριξη των χρηστών.
Η εφαρμογή ZTrade μπορεί να εκτελεστεί σε πολλά λειτουργικά συστήματα υπολογιστών (Windows,Mac,Linux), κινητών τηλέφωνων (iOS,Android) και tablets με υψηλή απόδοση, μέγιστη ασφάλεια και φιλική διεπαφή χρήστη.
Ο χρήστης μπορεί να έχει μέχρι και 64 ενεργά παράθυρα στον προσωπικό του υπολογιστή, οργανωμένα σε 4 σελίδες μέχρι 4 οθόνες ή μέχρι 12 οθόνες για κινητή συσκευή, με 2 παράθυρα η κάθε μια.
Το περιεχόμενο και τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής είναι ίδια σε όλες τις συσκευές.
Η εφαρμογή ZTrade λειτουργεί με μηνιαία συνδρομή με επιλογή πολλών πακέτων που καλύπτουν όλες τις ανάγκες, παρακαλώ ενημερωθείτε από τον τιμοκατάλογο μας.
Οι νέοι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή και να επιλέξουν την ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστική χρήση για 15 ημέρες.
Microsoft Store App Store Google Store Java ZTrade

Χρηματηστήριο Αθήνων και Κύπρου


ScreenshotΠροβολή Οθονών ZTrade

Gallery Image

Επιλέξτε το screenshot του ZTrade που θέλετε να δείτε κάνοντας κλικ στις υπογραμμισμένες περιγραφές.

Το ZTrade είναι μια εφαρμογή πολλαπλών πλατφορμών, μπορείτε να την κατεβάσετε για Windows, Mac, iPhone, iPad και όλες τις συσκευές Android.

Εάν ο προσωπικός σας υπολογιστής λειτουργεί με προηγούμενη έκδοση που δεν υποστηρίζει το Microsoft Store ή το Mac App Store, μπορείτε να εκτελέσετε το ZTrade χρησιμοποιώντας Java.

Για περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικές οδηγίες παρακαλώ επισκεφτείται την σελίδα εγκατάστασης.

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με την χρήση του ZTrade επισκεφτείται τις Οδηγίες Χρήσης.

Σχετικά με εμάς

Ιστορία

Η εταιρία MetricTrade LTD ιδρύθηκε το 2000 στην Θεσσαλονική με με την επωνυμία ΖΕΥΣ Εφαρμογές Διαδικτύου ΕΠΕ. Μετονομάστηκε σε MetricTrade Ltd το 2010. Από το 2001,παρέχουμε λογισμικό για συναλλαγές μέσω διαδικτύου για μετοχές και από το 2004 για παράγωγα και δικαιώματα. Το 2003, η εταιρεία έγινε πάροχος δεδομένων του Χρηματιστηρίου Αθηνών, το 2006 του Χρηματιστηρίου Κύπρου, το 2015 των χρηματιστηρίων μετοχών της Νέας Υόρκης και το 2017 του χρηματιστηρίου του Λονδίνου.

Όραμα

Το όραμα μας στην MetricTrade είναι να είμαστε μια κινητήριος δύναμη στον χώρο των συναλλαγών, θέτονας συνέχως νέας standards αριστείας και καινοτοµίας. Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε ανώτερη ποιότητα στους πελάτες και τους συνεργάτες μας επιδιώκοντας ακατάπαυστα ευκαιρίες, χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής και καλλιεργώντας μια κουλτούρα ακεραιότητας και διαφάνειας.

Εταιρία

Η εταιρία μας απασχολεί μια ομάδα ταλαντούχων ατόμων οι οποίοι λειτουργούν με μέγιστη απόδοση για να παράξουν υψηλής ποιότητας λογισμικό και συνέχως χρησιμοποιούν νέες τεχνολογίες για να κάνουν τα προϊόντα μας ακόμα πιο αποδοτικά. Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη για να σας καθοδηγήσουμε στην εγκατάσταση και τη σωστή χρήση του ZTrade.

Σχέσεις Διαρκείας

Για πάνω από 20 χρόνια που προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας κανένας από τους εταιρικούς μας πελάτες δεν έχει αντικαταστήσει το σύστημα μας με ανταγωνιστικό προϊόν.

Το 60% των Ελληνικών χρηματιστηριακών, που αντιπροσωπεύουν το 42% του τζίρου του Χρηματιστήριου Αθηνών χρησιμοποιούν την πλατφόρμα συναλλαγών ZTrade.

Εταιρικοί Πελάτες

Τιμοκατάλογος

Κόστος ανά τερματικό εφαρμογής

ZTrade Plus
Εφαρμογή για Υπολογιστές και Κινητά με πολλαπλά παράθυρα για πολλαπλές συσκευές.

10€

ZTrade One
Εφαρμογή για Υπολογιστές και Κινητά με 2 ενεργά παράθυρα για όλες τις συσκευές.

6€

Κόστος για δεδομένα πραγματικού χρόνου ανά αγοράΑξιών Αθηνών Βάθος 1

2€

Αξιών Αθηνών Βάθος 5

12€

Τιμές Δεικτών FTSE Αξιών Αθηνών

4€

Παραγώγων Αθηνών Βάθος 1

6€

Παραγώγων Αθηνών Βάθος 5

10€

Αξιών Κύπρου Βάθος 5

6€

Μηνιαίες τιμές σε Ευρώ, προ ΦΠΑ.

Σημειώσεις για το ΦΠΑ:

Κάτοικοι ΕΕ, μη επιχειρήσεις: Ο ΦΠΑ της χώρας σας θα προστεθεί στην τιμή.
Κάτοικοι και εταιρείες εκτός ΕΕ: Δεν προστίθεται ΦΠΑ.
Εταιρείες με έδρας εντός ΕΕ πλην Ελλάδας με αριθμό φορολογικού μητρώου καταχωρημένου στο VIES: παρακαλούμε κοινοποιήστε μας τον αριθμό φορολογικού μητρώου για να απαλλαγείτε από τη χρέωση ΦΠΑ.