Για την εγκατάσταση της εφαρμογής επιλέξτε το εικονίδιο που αντιστοιχεί στο λειτουργικό σας σύστημα:

Windows 10 - 11

Macos 10.15 - 11

Android 8 - 11

IOS 9 - 14

Είτε επιλέξτε την είσοδο με Java αν έχετε άλλο λειτουργικό σύστημα:

Χρησιμοποιώντας την υπηρεσία, αποδέχεστε τους όρους χρήσης της.

ZTrade Plus

Νέα έκδοση 3.28 τί νέο υπάρχει ?

ZTrade Plus είναι η νέα εφαρμογή παρακολούθησης των αγορών και εκτέλεσης συναλλαγών για το χρηματιστήριο Αθηνών,Κύπρου, για επαγγελματίες και ιδιώτες επενδυτές.

Επί 20 χρόνια υπήρξε και παραμένει η πιο δημοφιλής χρηματιστηριακή εφαρμογή σε Ελλάδα και Κύπρο, χάρη στις δυνατότητες ανάλυσης, την ακρίβεια και πληρότητα των στοιχείων της και την υψηλή διαθεσιμότητα.

15 Τράπεζες και χρηματιστηριακές εταιρείες την χρησιμοποιούν σαν πλατφόρμα συναλλαγών για τους πελάτες, υπαλλήλους και συνεργάτες τους.

Η εφαρμογή ZTrade Plus μπορεί να εκτελεστεί σε μια ευρεία γκάμα συσκευών που περιλαμβάνουν υπολογιστές,τηλέφωνα και tablets, με καλύτερες επιδόσεις, μέγιστη ασφάλεια και απλούστερο ενιαίο περιβάλλον εργασίας.

Ο χρήστης μπορεί να έχει μέχρι 64 παράθυρα στον υπολογιστή του, που οργανώνονται σε 4 περιγράμματα για μέχρι 4 οθόνες, και μέχρι 12 παράθυρα σε κινητή συσκευή, σε ένα περίγραμμα με 1 ή 2 παράθυρα την κάθε φορά. Το περιεχόμενο των παραθύρων και οι δυνατότητες της εφαρμογής είναι ίδιες για όλες τις συσκευές του χρήστη.

Η εφαρμογή είναι συνδρομητική (ελέγξτε τον τιμοκατάλογο παρακάτω). Για νέους χρήστες παρέχεται Δωρεάν Δοκιμή 15 ημερών. Εγκαταστήστε την εφαρμογή και μέσα από αυτή επιλέξτε ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΗ.

    Κύρια Χαρακτηριστικά

  • Ασφαλής - Η εφαρμογή αλλάζει εντελώς την ιστορία σχετικά με την ασφάλεια και την αξιοπιστία των εφαρμογών συναλλαγών. Ελέγχετε και διανέμεται από τους κατασκευαστές του κάθε λειτουργικού συστήματος (Microsoft,Apple,Google) και εκτελείτε μέσα από κέλυφος ασφαλείας που τις δίνει πρόσβαση μόνο στο να συνδεθεί στο internet για να λάβει δεδομένα. Σε αντίθεση με τις εφαρμογές της παλαιάς τεχνολογίας που όταν εκτελούνται έχουν μη ελεγχόμενη πρόσβαση ατα αρχεία και τις συσκευές του υπολογιστή σας ανάλογα με τα δικαιώματα του χρήστη του λειτουργικού.
  • Καθολική - Ενιαία σχεδίαση εφαρμογής με τις ίδιες δυνατότητες και ρυθμίσεις σε υπολογιστές/τηλέφωνα/tablets.
  • Απεριόριστη - Απεριόριστος αριθμός προβολών παρακολούθησης μαζί με τις λίστες των πλέον ενεργών, νέων υψηλών/χαμηλών 52 εβδομάδων κλπ.
  • Γραφήματα - Τεχνική ανάλυση με περισσότερους από +50 δείκτες ανάλυσης, χάραξη γραμμών και ταυτόχρονη προβολή μέχρι 4 μετοχών σε ένα διάγραμμα.
  • Θεμελιώδη - Άμεση πρόσβαση σε θεμελιώδη δεδομένα, με ιστορικότητα και γραφική αναπαράσταση μεγεθών.
  • Χαρτογραφήματα - Χαρτογραφήματα για την ημερήσια,μηνιαία κλπ μεταβολή, μερισματικές αποδόσεις, P/E κλπ στις μετοχές των κυρίων δεικτών και στις λίστες του χρήστη..

Εγκατάσταση & Δοκιμή


Παρακαλούμε εγκαταστήστε την εφαρμογή ακολουθώντας τις οδηγίες, που αντιστοιχούν στη συσκευή σας.
Μπορείτε να επιλέξετε Δωρεάν Δοκιμή στην οθόνη εισαγωγής της εφαρμογής για να αποσταλεί κωδικός χρήσης στο κινητό σας. Τα δεδομένα σας παραμένουν ασφαλή εντός της εταιρείας μας καθώς δεν τα μοιραζόμαστε με κανένα τρίτο.
Αν έχετε ήδη όνομα χρήστη και κωδικό, χρησιμοποιήστε τον ίδιο σε όλες τις συσκευές σας, για να έχετε τις ίδιες λίστες και επιλογές προβολής παντού.

Windows 10 - 11

Το μόνο που χρειάζετε είνα να κάνετε κλικ εδώ, κατεβάστε τη νέα εφαμογή και καρφιτσώστε τη στη γραμμή εργασιών.
Κάθε φορά που χρειάζεστε να μπείτε κάνετε κλικ στο εικονίδιο της εφαρμογής ή στην αναζήτηση των εφαρμογών των Windows γραψτε ZTrade Plus.
Αφού εγκατασταθεί η εφαρμογή ενημερώνεται στο παρασκήνιο μέσω του λειτουργικού συστήματος.

Windows 8,7,Vista,XP

Η πλατφόρμα Java πρέπει να είναι εγκατεστημένη στον υπολογιστή σας. Αν δεν έχετε εγκατεστημένη τη Java επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.java.com για να την εγκαταστήσετε.
Σας συνιστούμε να αφαιρέσετε από τον υπολογιστή σας όλες τις παλαιές εκδόσεις Java.
1. Κάντε κλικ στο κουμπί Είσοδος για να ανοίξετε την εφαρμογή: Είσοδος
2. Αν χρησιμοποιείτε Chrome επιλέξτε Διατήρηση στο μήνυμα επιβεβαίωσης της λήψης και στη συνέχεια κάνετ κλικ επάνω στο αρχείο zplus.jnlp.

3. Επιλέξτε Εκτέλεση (Run) στο μήνυμα επιβεβαίωσης.

Mac OS 10.15 - 11

Το μόνο που χρειάζετε είνα να κάνετε κλικ εδώ, κατεβάστε τη νέα εφαμογή και σύρετε στη γραμμή εργασιών.
Κάθε φορά που χρειάζεστε να μπείτε κάνετε κλικ στο εικονίδιο της εφαρμογής .
Αφού εγκατασταθεί η εφαρμογή ενημερώνεται στο παρασκήνιο μέσω του λειτουργικού συστήματος.

Mac OS παλαιότερο του 10.15

Η πλατφόρμα Java πρέπει να είναι εγκατεστημένη στον υπολογιστή σας. Αν δεν έχετε εγκατεστημένη τη Java επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.java.com για να την εγκαταστήσετε.
1. Κάντε κλικ στο κουμπί Είσοδος για να κατεβασετε το αρχείο της εφαρμογής: Είσοδος
2. Εντοπίστε το αρχείο που κατεβάσατε zplus.jnlp στον Finder (στον κατάλογο Λήψεις)

3. Με πατημένο το Control πληκτρολόγιο κάντε κλικ στο αρχείο (ή κάντε δεξί κλικ) στο το αρχείο και, στη συνέχεια, επιλέξτε Άνοιγμα από το μενού επιλογών.

4. Επιλέξτε Ανοιγμα (Open) στο μήνυμα επιβεβαίωσης.

Android - Κινητά / Tablet

1. Ανοίξτε ην εφαρμογή Play Store στη συσκευή σας αναζητήστε, την εφαρμογή "ZTrade Plus" και εγκαταστήστε τη.
2. Ανοίξτε την εφαρμογή κάνοντας κλικ στο εικονίδιο της που θα βρείτε στην οθόνη εφαρμογών της συσκευής σας.

iOS - iPhone / iPad

1. Ανοίξτε την εφαρμογή App Store στη συσκευή σας, αναζητήστε την εφαρμογή "ZTrade Plus" και εγκατασήστε τη.
2. Ανοίξτε την εφαρμογή κάνοντας κλικ στο εικονίδιο της που θα βρείτε στην οθόνη εφαρμογών της συσκευής σας.

Σχόλια Πελατών


Οδηγίες Χρήσης


Παρακαλούμε κάντε κλικ εδώ για να ανοίξετε τις οδηγίες χρήσης της εφαρμογής.
Μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ για επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας (Δευτέρα-Παρασκευή, από 09:30 έως 17:30) .

Όροι Χρήσης


Αποποίηση ευθύνης

Όλες οι πληροφορίες που παρέχονται, αποκτώνται από την MetricTrade από πηγές που πιστεύει η MetricTrade ότι είναι ακριβείς και αξιόπιστες. Λόγω της πιθανότητας ανθρώπινου και μηχανικού σφάλματος καθώς και άλλων παραγόντων, ούτε η MetricTrade ούτε οι πάροχοι πληροφοριών ευθύνονται για τυχόν σφάλματα ή παραλείψεις είτε από την MetricTrade είτε από τους παρόχους πληροφοριών. ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ "ΩΣ ΕΧΕΙ" ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ.

Η MetricTrade και οι πάροχοι πληροφοριών αποποιούνται όλες τις ρητές, σιωπηρές και προβλεπόμενες από το νόμο εγγυήσεις οποιουδήποτε είδους στον χρήστη ή / και σε τρίτους, συμπεριλαμβανομένων των εγγυήσεων ως προς την ακρίβεια, την επικαιρότητα, την πληρότητα, την εμπορευσιμότητα ή την καταλληλότητα για κάποιο συγκεκριμένο σκοπό. Εκτός από την εκ προθέσεως αδίκημα ή βαριά αμέλεια, ούτε η MetricTrade ούτε οι πάροχοι πληροφοριών έχουν καμία ευθύνη σε αδικοπραξία, σύμβαση ή άλλως (και όπως επιτρέπεται από το νόμο, την ευθύνη για τα προϊόντα), στον χρήστη ή / και σε τρίτους.

Ούτε η MetricTrade ούτε οι πάροχοι πληροφοριών θα ευθύνονται σε καμία περίπτωση από τον χρήστη (ή / και από οποιονδήποτε τρίτο) για τυχόν χαμένα κέρδη ή απώλεια ευκαιρίας, έμμεσες, ειδικές, επακόλουθες, παρεπόμενες ή αποζημιωτικές απολύσεις, ακόμη και αν έχει ενημερωθεί η MetricTrade την πιθανότητα τέτοιων ζημιών.

Ορισμένα κράτη παρέχουν δικαιώματα πέραν των ανωτέρω ή δεν επιτρέπουν τον αποκλεισμό ή τον περιορισμό των σιωπηρών εγγυήσεων ή την ευθύνη για τυχαίες ή επακόλουθες ζημιές. Ως εκ τούτου, οι παραπάνω περιορισμοί μπορεί να μην ισχύουν για εσάς ή μπορεί να υπάρχουν κρατικές διατάξεις που υπερισχύουν των παραπάνω. Οποιαδήποτε ρήτρα αυτής της Δήλωσης που κηρύσσεται άκυρη, θεωρείται αποσπάσιμη και δεν επηρεάζει την εγκυρότητα ή την εκτελεστότητα του υπολοίπου. Οι όροι της απαλλαγής μπορούν να τροποποιηθούν μόνο με γραπτή υπογραφή της MetricTrade και διέπονται από τους νόμους της Ελλάδας.


Πνευματική Ιδιοκτησία

Το σύνολο του περιεχομένου και των δεδομένων που παρέχονται ανήκει στην MetricTrade Ltd είτε της έχει εκχωρηθεί άδεια χρήσης τους και δεν επιτρέπεται να αναπαραχθούν, να μεταδοθούν ή να διανεμηθούν χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση της MetricTrade Ltd.


Αποδοχή Όρων

Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε καμμία υπηρεσία μας, αν δεν αποδέχεστε τους παραπάνω όρους ή την πολιτική απoρρήτου της εταιρρείας μας.

Εταιρικοί Πελάτες


Σχέσεις Διαρκείας

Στα 20 χρόνια που παρέχουμε πλατφόρμες συναλλαγών κανείς από τους επαγγελματίες πελάτες μας δεν αντικατέστησε το σύστημα μας με άλλο ανταγωνιστικό.

To 55% των Ελληνικών Χρηματιστηριακών που αντιπροσωπεύσουν το 40% του τζίρου του ΧΑ, χρησιμοποιούν την πλατφόρμα συναλλαγών ZTrade.

Τιμοκατάλογος


Οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ *. Οι τιμές ισχύουν από 1η Ιουλίου, 2017


Α. Κόστος ανά τερματικό εφαρμογής ανάλογα με τις συσκευές (ο χρήστης επιλέγει ένα από τα παρακάτω):

Εφαρμογή για Υπολογιστές/Κινητά/Tablets

€ 10

Εφαρμογή μόνο για Κινητά/Tablets (και σε Υπολογιστές με 2 μόνο παράθυρα εφαρμογής ταυτόχρονα ενεργά)

€ 6


Β. Κόστος για δεδομένα πραγματικού χρόνου ανά αγορά (ανάλογα με τις επιλογές του χρήστη):

Αξιών Αθηνών Βάθος 1

€ 2

Αξιών Αθηνών Βάθος 5

€ 12

Τιμές Δεικτών Αξιών Αθηνών

€ 4

Παραγώγων Αθηνών Βάθος 1

€ 6

Παραγώγων Αθηνών Βάθος 5

€ 10

Αξιών Κύπρου Βάθος 5

€ 6

Λονδίνο UK Markets Βάθος 1

€ 14


* Σημειώσεις για το ΦΠΑ
Κάτοικοι ΕΕ: Ο ΦΠΑ της χώρας σας θα προστεθεί στην τιμή.
Κάτοικοι και εταιρείες εκτός ΕΕ: Δεν προστίθεται ΦΠΑ.
Εταιρείες με έδρας εντός ΕΕ πλην Ελλάδας με αριθμό φορολογικού μητρώου καταχωρημένου στο VIES:
παρακαλούμε κοινοποιήστε μας τον αριθμό φορολογικού μητρώου για να απαλλαγείτε από τη χρέωση ΦΠΑ.Τρόποι Πληρωμής1. Πιστωτικές/Χρεωστικές Κάρτες

Μπορείτε να ανανεώσετε την συνδρομή σας μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, Diners, Discover.

cards

Πολιτική Ακύρωσης / Επιστροφής

Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει αυτόματη επαναλαμβανόμενη χρέωση της κάρτας σας, μπορείτε από την σελίδα της "Η συνδρομή μου", να επιλέξετε "Ακύρωση επαναλαμβανόμενης χρέωσης" ώστε σταματήσει να εκτελείται η αυτόματη χρέωση. Φροντίστε η ακύρωση να εκτελεστεί τουλάχιστον 10 ημέρες πριν την επόμενη χρέωση, επειδή η διαδικασία της ακύρωσης χρειάζεται κάποιες ημέρες να οριστικοποιηθεί.


Σας συνιστούμε να κάνετε χρήση της δοκιμής της εφαρμογής, πριν προχωρήσετε σε αγορά συνδρομής, γιατί δεν μπορείτε να ακυρώσετε μια μη επαναλαμβανόμενη συνδρομή. Μπορείτε μόνο να προσθέσετε ή να αναβαθμίσετε προϊόντα σε μια ενεργή συνδρομή. Αν απομένουν λιγότερο από 10 ημέρες μέχρι την λήξη είτε η συνδρομή έχει λήξει, μπορείτε να κάνετε ανανέωση της συνδρομής με οποιαδήποτε προσθαφαίρεση προϊόντων.


Για κάθε άλλη περίπτωση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στο: support@metrictrade.com.


2. Τραπεζικοί Λογαριασμοί

Αν δεν έχετε κάρτα, μπορείτε να καταθέσετε την συνδρομή σας στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς.

Λόγω των εξόδων κίνησης που χρεώνονται οι λογαριασμοί η ελάχιστη κατάθεση πρέπει να αντιστοιχεί σε τρίμηνη συνδρομή.

Παρακαλούμε στην κατάθεση μαζί με το όνομα σας να αναγράφετε και το όνομα χρήστη που σας έχει δοθεί.


Δικαιούχος Λογαριασμών:

METRICTRADE ΕΠΕ
Μητροπόλεως 19
54624 Θεσσαλονίκη

Τράπεζα

Αριθμός IBAN

ALPHA BANK

GR9501407000700002320002740

OPTIMA BANK

GR490340001000007V228027197

PIRAEUS BANK

GR9801722150005215037170181Chat 
Call
Help